Voton Shyhrete Behluli, ka një porosi për qytetarët

Published on 19-11-2017

Shyhrete Behluli me bashkëshortin sapo ka kryer obligimin qytetar. Ajo votoi dhe u bëri thirrje të gjithë qytetarëve që të dalin për ta kryer këtë obligim.

“Shpresoj që këto zgjedhje të kryhen në mënyrë paqësore dhe demokratike, është moment për të vlerësuar subjektet e preferuara politike dhe i ftoj të gjithë që të dalin me votu”, ka thënë ajo.

Enjoyed this video?
15-01-2016-shyhrete-behluli
"No Thanks. Please Close This Box!"