Xhabir Deralla: Shoqëria civile duhet të ndikojë në politikat qeveritare (VIDEO)

Published on 30-07-2017

Xhabir Deralla, nga Qendra për Liri- CIVIL në emisionin “Agora” të Lajm TV veçon se është me rëndësi të kuptohet se shoqëria civile është vend ku zhvillohet ekspertiza.
“Vend ku qytetarët dhe qytetaret tentojnë të ndikojnë në politikat e qeverisë. Nëse qeveria bëhet e mbyllur, autoritare, atëherë nuk ju vlen sektorit civil dhe mbeten veç rrugët, siç e kishim shembull më herët. Tani, pas rënies së regjimit të Gruevskit të shohim shoqëri civile që do të ndikojë në politikat qeveritare”, theksoi Deralla.

Enjoyed this video?
Xhabir Deralla LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"