Xhaferi: Ndalnin fjalimet kur dëgjonin ezanin, e pastaj tallnin Kuranin!

Published on 07-12-2016

1

Arianit Xhaferi

Në fushatë ndalin fjalimet kur thërret ezani, pastaj tallen me Kur’anin. Në fushatë s’lënë vend pa përmend bustin e Skenderbeut, pastaj tallen a është mashkull a femër në brez e teposhtë. #dilVoto dhe dëno krimin, tradhëtinë, helmimin, përbuzjen, varfërimin, dëno burgosjet e padrejta, vrasjet, shpërnguljet e dhunshme, dëno hajnat!

Enjoyed this video?
1
"No Thanks. Please Close This Box!"