Zbulojeni cili këngëtar kosovar është sot ky fëmijë (Foto)

Published on 14-07-2017

Këngëtari kosovar sot ka publikuar një foto të rrallë nga fëmijëria e tij.
Fjala është për Korab Shaqirin, i cili sot ka publikuar një fotografi nga fëmijëria e tij, në një moshë mjaft të vogël, transmeton Magazina.
Në këtë fotografi Korabi shihet në gjumë ndërsa pranë tij është njëri nga vëllezrit.

Ndryshe, Korabi sot është i martuar dhe është bërë baba, përveç profesionit si këngëtar dhe si ligjerues në Universitet, një kohë të madhe ia kusht edhe familjës së tij.korabi1_1500035866-8013440

Enjoyed this video?
korabi_1500035918-9819072
"No Thanks. Please Close This Box!"