Zgjedhjet/ Ben Blushi ka një ofertë për Lulzim Bashën

Published on 28-05-2017

Pas publikimit të listave të Partisë Demokratike, kryetari i LIBRA-s Ben Blushi ka bërë një ofertë publike për Lulzim Bashën.

Në një status në Facebook, Blushi thotë se është i gatshëm që listat e partisë së tij prej 163 kandidatësh të plotësojnë listat e PD, duke qenë se nga 140 kandidatë kanë vetëm 95 në total.

Statusi në Facebook i deputetit Ben Blushi:

NJË OFERTË E SINQERTË PËR PD

PD ka rregjistruar vetem 95 kandidatë nga 140 që kërkon ligji, ndërkohë që LIBRA ka kandiduar 163 burra dhe gra nga gjithë Shqipëria. Nëse ata nuk kanë mundësi dhe u rrezikohet sërish hyrja në zgjedhje ne mund t’ua plotësojmë listën, me kusht që pas zgjedhjeve të mos ngrenë një cadër para selisë LIBRA për të na i kërkuar deputetët mbrapsht.

Enjoyed this video?
auto_Untitled-71495981159
"No Thanks. Please Close This Box!"