Zhbogar drejt Vallandovës për të vazhduar fushatën “BE për ju”

Published on 16-03-2017

samule-zhbogar-780x439-768x432

Shefi i delegacionit të BE-së, Samuel Zhbogar do ta vizitojë Vallandovën në kuadër të fushatës “BE për ju”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Zhbogar do të ketë takim me kryetarin e Vallandovës, Nikollçe Çurlinovski për realizimin e projektit për jetesë cilësore si parakusht për avancimin dhe zhvillimin afatgjatë në rajonin kufitar, njofton AIM.

Projekti, me vlerë prej 800 mijë eurosh, është financuar nga programi për bashkëpunimin ndërkufitar në BE.

Qëllimi i fushatës, është ngritja e ndërgjegjjes dhe të informojë opinionin për ndihmën e BE-së në vend.

Enjoyed this video?
samule-zhbogar-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"