Zhbogar: Te populli i Maqedonisë shohim optimizëm dhe politikanët duhet ta ruajnë atë

Published on 21-06-2017

Ai thekson se edhe reformat duhet që të kontribuojnë në këtë drejtim. Zhbogar u takua me kryetarin e komunës së Ohrit, Nikolla Bakçareski, nga ku tha se BE-ja ka hasur në optimizëm të madh te qytetarët e Maqedonisë, si një lehtësim pas përfundimit të krizës politike.

Zhbogar porositi se refomrat nuk duhet të shihen si proces abstrakt, por aktivitete normale për një shoqëri demokratike. Ai propozon depolitizim të plotë të personalitetit të kryeprokurorit.

Në Ohër, Zhbogar u njoh me projektet e realizuara në Ohër që janë mbështetur nga BE-ja.

Enjoyed this video?
zhbogar
"No Thanks. Please Close This Box!"