Zhbogar vazhdon fushatën në Strumicë ‘BE për ty’

Published on 20-02-2017

zhbogar

Euroambasadori Samuel Zhbogar sot do ta vizitojë Komunën e Strumicës në kuadër të fushatës ‘BE për Ju’.

Në projektin e paraparë i financuar me 5.7 milionë euro, i cili zbatohet në bashkëpunim me MJPH dhe Komunën e Strumicës, parashihet ndërtimi i stacioni filtrues, supervizion dhe përgatitje të studimeve.

Projekti filloi më 27 janar në Kërçovë dhe ka për qëllim ngritjen e vetëdijes dhe informimin e opinionit për ndihmën që e siguron Bashkimi Evropian./Telegrafi/

Enjoyed this video?
zhbogar
"No Thanks. Please Close This Box!"