Kur do ta kuptojnë politikanët tanë shtetin si shtëpi të tyre, si politikanët gjermanë?

Gjyla Çeliku “E kam sqaruar raportin tim me të dashurin Zot”, kishte thënë në mediat gjermane ministri i Financave të landit të Hessenit i...

Zijadin Sela u bë kurban për popullin, Ahmeti e bën popullin kurban!

Miku im Ylber Pilku me këtë shkrim (https://lajmpress.org/a-do-te-jape-doreheqjen-e-premtuar-ali-ahmeti-me-anetaresimin-ne-nato-apo-do-te-fshehet-pas-koronavirusit/)është treguar shum modest, me kritikën ndaj Ali Ahmetit. Aliu nuk është prej atyre, që e mbajn...

Mbresa arti për piktorin e diasporës, Vesel Xhaferi: Nga pika drejt pykës artistike në...

Mbresa arti Fadil Curri Vesel Xhaferi Çeliku (1955) është mërgimtar shqiptar nga Cërvica e Kërçovës në Zvicër. Atje pati veprimtari krijuese tejet të frytshme. Njihet...

Gjysma e popullit jemi ‘Albina’. Këtu është problemi Juaj

  Kimete Berisha Nuk po e lëni Albinin m'u rr'zu. Çfarë njerëz jemi ne që gjjthë ditën e lume, s'flet kush tjetër përveç për Albinin. Pa përjashtim,...

Tani është moment i mirë që BDI-ja të kërkojë falje për 10 vitet që...

Ylber Pilku Epidemia e Koronavirusit nuk na lejoi të gëzohemi sa duhet as ne si diasporë, e as ju në vendlindje, për dy ngjarjet historike...

Telekomi të japë miliona kundër Koronavirusit, sikur u ka dhënë ryshfet disa politikanëve

Xhevdet Hajredini 1. Ashtu sikur ish drejtorët e Magyar Telekomit që kanë dhënë ryshfet shuma milionëshe për disa politikanë në Maqedoni, radha është që drejtorët...

82 thika mbi foshnjën vetëm 50 ditëshe!!!

Xhafer Ymeri Gjatë gjithë të kaluarës tonë duke filluar që nga pellazgët si paraardhës të ilirve e deri te gjitha këto kohërat e turbullta gjithëshqiptare...

Infektimi me virusin Korona nuk është turp dhe nuk duhet të fshihet

Edhe gjat koherave te me hershme ka pasur gripe,semundje ngjitese dhe dukuri te tjera qe popujve u ka sjelle epidemi,bile edhe pandemi,qe eshte deshte...

Politika e Kosovës në kohërat e koronës

“Dashuria në kohërat e kolerës” Gabriel G. Marquez, është një libër që e kam lexuar shumë e re, atëherë e kuptova me moshën që...

Ali Ahmeti na e solli NATO-n me durimin dhe qetësinë e tij!

Votimi i Kuvendit të Kosovës kundër Albin Kurtit nuk ka ulur aspak simpatitë e shqiptarëve për Vetëvendosjen, e as për liderin e saj. Përkundrazi,...

Opinione